Προβολές σελίδας

Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2017

Αυτή η Ισχυρή & Φυσική Θεραπεία 3500 ετών που βρέθηκε στη Αγια Γραφή Αντιμετωπίζει Τόσες Νόσους


Το φύλλο της ελιάς έχει χρησιμοποιηθεί για τις ηλικίες για τη διατροφή και την ιατρική. Η Βίβλος μοιράζεται πολλές περιπτώσεις της ελιάς. Το ελαιόφυλλο χρησιμοποιήθηκε ακόμα και πριν από τον Χριστό. Ιεζεκιήλ 47:12 "Ο καρπός αυτού θα είναι για το κρέας και τα φύλλα του για φάρμακα". Οι Χριστιανοί υποστηρίζουν ότι το φύλλο σε αυτό το σενάριο είναι η ελιά. Η Βίβλος περιέχει απαντήσεις σε μερικά από τα μεγαλύτερα προβλήματα. Όταν κατανοηθεί σωστά, αντιμετωπίζει όλες τις ανάγκες και τα ελαττώματά μας. Πολλοί πολιτισμοί απέδωσαν θεία δύναμη στην ελιά.

φύλλα ελιάς egyptΟι Αιγύπτιοι εξήγαγαν λάδι από τις ελιές και το χρησιμοποιούσαν για να διατηρήσουν τα σώματα των βασιλιάδων τους. Είναι δύσκολο να αγνοηθεί πόσο ιδιαίτερο είναι το φύλλο ελιάς το πρώτο βότανο που αναφέρεται στις γραφές. (Γένεση 8:11) "Και το περιστέρι ήρθε σε αυτόν το βράδυ και, λοιπόν, στο στόμα της ήταν ένα φύλλο ελιάς που απομακρύνθηκε. Έτσι, ο Νώε γνώριζε ότι τα νερά είχαν καταρρεύσει από τη γη ». Αυτό συμβόλιζε το τέλος της οργής του Θεού προς την ανθρωπότητα.

(Ρωμαίους 11:24) "Αν αποκοπήσατε από την φύση μια άγρια ​​ελιά και μπολιασμένο αντίθετα προς τη φύση, σε μια καλλιεργημένη ελιά, πόσο περισσότερο αυτά τα φυσικά κλαδιά θα εμβολιαστούν πίσω στην ελιά τους. Σύμφωνα με (Ιακ. 5:14), το ελαιόλαδο ήταν ένα ιερό εργαλείο. "Υπάρχει κάποιος από σας άρρωστος; Ας καλέσουμε τους πρεσβύτερους της εκκλησίας και ας τους προσευχόμαστε, χριστούμε τον με λάδι στο όνομα του Κυρίου ».

Επιστημονικές εκθέσεις και ανακάλυψη άγριας ελιάς
Την πρώτη φορά που αναφέρθηκε επισήμως το φύλλο ελιάς το 1854 όταν ο Daniel Hanbury έγραψε μια αναφορά για το πώς το φύλλο ελιάς θεραπεύει πυρετό και ελονοσία. Ήρθε με την ακόλουθη συνταγή: Βράστε μια δέσμη των φύλλων σε μια μικρή ποσότητα νερού. Στη συνέχεια, δώστε στον ασθενή 150 ml κάθε τρεις ώρες μέχρι το σημείο που εξαφανίζεται ο πυρετός. Αυτή η μέθοδος χρησιμοποιήθηκε για πολλά χρόνια στην Αγγλία για να θεραπεύσει τους ασθενείς που προέρχονται από τροπικές αποικίες.

Ένας αιώνας αργότερα, οι επιστήμονες ανακάλυψαν τη oleuropein, η οποία αποτελεί βασικό συστατικό του φύλλου ελιάς. Το Oleuropein προλαμβάνει τη βλάβη από βακτήρια και έντομα. Αυξάνει επίσης τη ροή του αίματος και προσφέρει ανακούφιση από σπασμούς των εντερικών μυών. Μετά από δύο πειράματα, διαπιστώθηκε ότι η ολεουροπεΐνη διαλύει την εξωτερική επένδυση μικροοργανισμών, εξαλείφοντας τα έτσι. Το ενολικό οξύ είναι μια ένωση που βρίσκεται στην ολεουροπεΐνη .oleuropein

Αναστέλλει την ανάπτυξη των βακτηρίων και των ιών. Οι ερευνητές στην Τύνιδα ανακάλυψαν ότι ένα υδατικό εκχύλισμα από ελιές μείωσε τις πιθανότητες εμφάνισης ασθενειών στον τρόπο ζωής. Σήμερα, το φύλλο ελιάς γίνεται όλο και πιο δημοφιλές και αναγνωρισμένο στον τομέα της επιστήμης. Επί του παρόντος, ορισμένες από τις ενώσεις του φύλλου χρησιμοποιούνται για τη θεραπεία της πνευμονίας, της φυματίωσης, της μηνιγγίτιδας, της γρίπης και της ηπατίτιδας Β.

Οφέλη από το εκχύλισμα φύλλων ελιάς
Φυσική θεραπεία του καρκίνου - Oleuropein ενεργεί ως αντι-αγγειογόνο και αντιοξειδωτικό. Μειώνει την ανάπτυξη των όγκων παρεμποδίζοντας την παραγωγή καρκινικών κυττάρων. Σύμφωνα με έρευνα που έγινε στην Ελλάδα, τα εκχυλίσματα φύλλων ελιάς περιέχουν υψηλά επίπεδα αντιοξειδωτικού. Τα εκχυλίσματα αναστέλλουν την ανάπτυξη καρκινικών κυττάρων στο στήθος, την ουροδόχο κύστη και τον εγκέφαλο.

Η θεραπεία για αρθρίτιδα - εκχυλίσματα φύλλων ελιάς δρουν ως αντιφλεγμονώδης παράγοντας. Μειώνει τον πόνο που εμφανίζεται όταν τα οστά τρίβονται μαζί και κόβουν την παραγωγή ενζύμων και κυτοκινών που συμβάλλουν στη φλεγμονή.

Εξαλείφει τους μύκητες και τα βακτηρίδια - Το εκχύλισμα φύλλων ελιάς είναι γνωστό ότι καταπολεμά τις βακτηριακές και μυκητιασικές λοιμώξεις. Αντιμετωπίζει επίσης λοιμώξεις του αυτιού και λοιμώξεις του ουροποιητικού συστήματος. Τα εκχυλίσματα καταστρέφουν τα δερματόφυτα που προκαλούν λοιμώξεις του δέρματος, των νυχιών και των μαλλιών.

Ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα - Διαθέτει ιδιότητες που καταπολεμούν τους επικίνδυνους ιούς και εμποδίζουν τη γρίπη. Έρευνες έδειξαν ότι οι άνθρωποι που παίρνουν το τσάι από ελαιόλαδο έχουν λιγότερες πιθανότητες εμφάνισης λοιμώξεων του αναπνευστικού, συμπεριλαμβανομένης της γρίπη Το φύλλο είναι πολύ ευεργετικό για τον άνθρωπο και τα ζώα.

Υγιές δέρμα - Το φύλλο ελιάς περιέχει αντιγηραντικές ιδιότητες. Αυτό προκαλείται από τα αντιοξειδωτικά του που εμποδίζουν τη βλάβη των κυττάρων με οξείδωση. Μπορεί να καταναλωθεί από το στόμα ή να εφαρμοστεί απευθείας στο δέρμα για μέγιστα οφέλη.

Μειώνει την αρτηριακή πίεση - Σύμφωνα με μια μελέτη που διεξήχθη το 2011 όταν λήφθηκαν διακόσια πενήντα χιλιοστόγραμμα εκχύλισμα φύλλων ελιάς δύο φορές την ημέρα για δύο μήνες, η αρτηριακή πίεση μειώνεται σημαντικά. Το εκχύλισμα ελιάς έχει περισσότερα οφέλη σε σύγκριση με το Captopril, το οποίο είναι το συνιστώμενο φάρμακο για υψηλή αρτηριακή πίεση καθώς μειώνει επίσης τα επίπεδα χοληστερόλης.

Επιλέγοντας να πάρετε το εκχύλισμα των φύλλων ελιάς πάνω από το Captopril θα σας εξοικονομήσει από παρενέργειες όπως ξηρό βήχα, ζάλη και πονοκεφάλους. Το Oleuropein λειτουργεί χαλαρώνοντας τις αρτηρίες, ρυθμίζοντας την αρτηριακή πίεση και μειώνοντας τον σχηματισμό θρόμβων. Τα εκχυλίσματα φύλλων ελιάς βελτιώνουν τη ροή του αίματος σε όλα τα μέρη του σώματος, ρυθμίζουν τον καρδιακό παλμό και διατηρούν τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα.

Νευροπροστασία - Τα εκχυλίσματα φύλλων ελιάς καταστέλλουν τη νόσο Alzheimer και Parkinson. Τα εκχυλίσματα προστατεύουν το κεντρικό νευρικό σύστημα και τον εγκέφαλο από βλάβες που προκαλούνται από γήρας και εγκεφαλικά επεισόδια. Τα εκχυλίσματα ελιάς ενισχύουν τη μνήμη και βελτιώνουν τη συγκέντρωση. Αυτό επιτυγχάνεται με την εξάλειψη των τοξικών πρωτεϊνών και του οξειδωτικού στρες.

Βελτιώνει τη διάθεση και παλεύει τη χοληστερόλη - Το ελαιόλαδο είναι ένα υγιές λίπος που έχει ορμονικά αποτελέσματα εξισορρόπησης. Η κατάθλιψη και το άγχος συχνά συνδέονται με δίαιτες χαμηλών λιπαρών. Οι γνωστικές διαταραχές εμφανίζονται όταν οι ορμόνες όπως η σεροτονίνη και η ντοπαμίνη είναι ανεπαρκείς. Αυτές οι ορμόνες βοηθούν στην ταχύτερη επεξεργασία της σκέψης, στη βελτίωση της διάθεσης και στον ύπνο. Επιπλέον, το φύλλο ελιάς αποτρέπει το σχηματισμό κακής χοληστερόλης εμποδίζοντας την εμφάνιση οξειδώσεως. Η οξειδωμένη χοληστερόλη είναι πολύ επιβλαβής για την υγεία μας και προκαλεί αύξηση βάρους.

Ισχυρότερα οστά - Oleuropein διεγείρει την ανάπτυξη των οστεοβλαστών που είναι τα κύτταρα των οστών που κατασκευάζονται στο σώμα. Αυτό σας δίνει τη δυνατότητα να μεγαλώνετε όμορφα με υψηλή οστική πυκνότητα.

Πώς να προετοιμάσετε το εκχύλισμα ελιάς στο σπίτι
Θα χρειαστείτε φρέσκα φύλλα ελιάς, αιθανόλη ή βότκα με περιεκτικότητα σε αλκοόλ 40%, ένα βάζο από γυάλινο τουρσί με ένα φαρδύ λαιμό, μουσελίνα και γυάλινα δοχεία.εκχύλισμα φύλλων ελιάς diy

Διαδικασία προετοιμασίας
Αποκόψτε τα φύλλα μέχρι να γίνουν πολύπλευρα. στη συνέχεια βάζετε τα τεμαχισμένα φύλλα σε ένα γυάλινο βάζο και τα καλύπτετε με αιθανόλη.
Κλείστε το γυάλινο βάζο και τοποθετήστε το σε σκοτεινό μέρος με μέτρια θερμοκρασία.
Βεβαιωθείτε ότι ανακινείτε καθημερινά το γυάλινο βάζο και ότι το αλκοόλ είναι αρκετό για να καλύψει όλα τα φύλλα.
Μετά από δύο εβδομάδες, το βάμμα σας είναι έτοιμο. φιλτράρετε και φτιάξτε το διάλυμα.
Δοσολογία (προφορική)
Για να μειώσετε την υψηλή αρτηριακή πίεση, πάρτε καθημερινά 30 ml ελαιολάδου. Για την εξάλειψη της δυσκοιλιότητας συνιστάται δοσολογία 30 ml. Σε περίπτωση που πάσχετε από χοληστερόλη, δύο κουταλιές ελαιόλαδο ημερησίως είναι το μόνο που χρειάζεστε. Για να αποφύγετε την καρδιακή ανακοπή, καταναλώνετε περίπου ένα λίτρο ελαιολάδου εβδομαδιαίως.

Προφυλάξεις
Το ελαιόλαδο μειώνει το σάκχαρο του αίματος, έτσι οι διαβητικοί θα πρέπει να διασφαλίζουν ότι ελέγχουν τακτικά το επίπεδο σακχάρου στο αίμα τους κατά τη χρήση. Επιπλέον, αν προγραμματίζεται για χειρουργική επέμβαση, συνιστάται να σταματήσετε να το καταναλώνετε τουλάχιστον δύο εβδομάδες πριν, καθώς μπορεί να αλλοιώσει το σάκχαρο του αίματος. Ωστόσο, μετά από χειρουργική επέμβαση συνιστάται εκχύλισμα ελιάς καθώς προωθεί την επούλωση τραυμάτων.

Με λίγα λόγια…
... ο ευκολότερος τρόπος για να πάρετε αυτά τα οφέλη είναι να φτιάξετε το δικό σας εκχύλισμα από φύλλα ελιάς. Πρέπει όλοι να αγκαλιάσουμε το "Δέντρο της Ζωής" και να απολαύσουμε όλα τα οφέλη του. Όλοι οι αγώνες πρέπει να φωτιστούν για αυτό το ιερό δέντρο και όλοι όσοι έχουν δαπανήσει χιλιάδες δολάρια προσπαθώντας να θεραπευτούν θα πρέπει να δοκιμάσουν το εκχύλισμα φύλλων ελιάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου